tilmeld link

Hobby & Fritid -» Fiskeri

Amatørfiskerforening Vaff.dk - Vejle

Vaff.dk er udarbejdet af Vejle Amatørfiskerforening. Siden viser lidt om de aktiviteter som foreningen har gang i - og det er ikke så lidt. Vores hovedinteresse er selvfølgelig fiskeri og det foregår med sommerruser, åleruser, skrubbegarn, krogeliner og fiskestang.
Foreningen har derudover et stort engagement i genopretning af Vejle Fjord, hvilket sker i samarbejde med Vejle Amt og Danmarks Fiskeriundersøgelser. Det er to større projekter som allerede er kørende, så hjemmesiden, hvor der er billeder og film af vore projekter.
Udsætning af fisk både ål, skrubber og pighvar er også en del af vort arbejde. Kammeratskab er en selvfølge, vi mødes og hjælper hinanden med reparation af redskaber - i øvrigt sykurser hele vinteren - røgning af fisk m.v.
Alle er velkomne så kik ind. Vejle Fjord er de fleste medlemmers tumleplads, en dejlig fjord, der vis vi passer lidt på den kan give store oplevelser, vi ser ofte små hvaler - marsvin - sæler og fiskehejre m.v. alene dette er turen på fjorden værd. Interesseret kan vi sikkert give en tur på vandet og få en snak.


Søgeord: Vejle Amatørfiskerforening, Fritidsfiskeri, Vejle Fjord, Åleruser, Frednings zoner, fiskeri, miljø
Tilføjet d.
Kategori: Hobby & Fritid » Fiskeri
Vurderet: Amatørfiskerforening Vaff.dk - Vejle
Godkendt af: Danske Links

Vurdering: 3,7 ud af 5 - baseret på 27 stemmer

Ret Link: Giv os besked om ændringer

27
3,7
Stemmer:Amatørfiskerforening Vaff.dk - Vejle Link er blevet vurderet 3,7 stjerner
 Stem på dette link

Link kommentarer:
ingen kommentarer endnu

Skriv en kommentar omkring websiden: Amatørfiskerforening Vaff.dk - Vejle
Dit Navn:
Validering: 8 + 9 =
Kommentar:Relaterede links:

3BEE Fiskegrej


3BEE har specialiseret sig i fluegrej. I starten focuserer vi på fluestænger, fluehjul, flueliner, bagliner, fluebokse, krympeflex til loops og fluer.
Sorti

Korsholm Fiskeri


Korsholm Fiskeri - Kæmpe udvalg i fiskegrej med speciale i fluefiskeri med mærker som Sage, Simms, G. Loomis, Guidline, Temple Fork Outfitters, Vision, Abel, Da

Dansk fiskeri


Velkommen til Danmarks største hjemmeside for danske lystfiskere. Upload dine fangster eller skriv en artikkel om dine fisketure.

Mulighederne er