tilmeld link

Hobby & Fritid -» Håndarbejde


Mange nyder at have et håndarbejde både som hobby og erhverv. Her kan du finde forums, tips og tricks til håndarbejdet.

Alt om Hobby

Alt om Hobby

Her finder du inspiration og hjælp til en lang række forskellige hobbies - f.eks. metalflet, porcelænsmaling, smykker, cernit/fimo, papirklip, miniature og meget andet.

Her er inspiration, instruktioner, tips og links til andre gode sider om hvert emne.
I forummet kan du snakke med andre om din hobby og få hjælp, når den driller..
Bentes papir kniplepinde

Bentes papir kniplepinde

Bente har udviklet sin egen medtode til at lave kniplepinde af papir og gulvlak. Se hendes produktion og se hvordan hun gør det.
DU vil blive overrasket over hendes valg af materialer.
Dokla Tekstilkunst

Dokla Tekstilkunst

Gennem sit kreative virke har tekstilkunstner Dorthe Kjeldgaard Rasmussen fundet sin helt egen niche, hvor hun - indenfor et alsidigt materialevalg - arbejder med rumlige former. Hun finder hele tiden på nye brugsmuligheder og anderledes sammensætninger af materialerne. På siden finder du et lille udvalg, og mulighed for via link, at kigge lidt på nogle opslag fra hende bog: Pynt og pift..
Englegarn

Englegarn

Englegarn står for kvaliteter i rene naturmaterialer af uld, alpaca, cashmere, bomuld, viscose, silke & mohair samt blandinger af disse.

Vi fører også økologiske garner. Knapper føres i ægte perlemor, horn, ben samt ædeltræ, og vi har spændende tilbehør i pels.
Strikkepinde og hæklenåle føres i en ny japansk bambus kvalitet. Der er masser af opskrifter til voksne og børn. Du er meget velkomm.
GarnSalg

GarnSalg

Online-salg fra garnbutikken på nettet. Stort udvalg i strikkeopskrifter fra HP. Bredt sortiment i garn og strikkepinde samt tilbehør såsom brocher, knapper og bånd..
Gratis strikkeopskrifter

Gratis strikkeopskrifter

Ny dansk side med gratis strikkeopskrifter til fri afbenyttelse. Alle opskrifter er fuldstændig gratis og er desuden uden copyright, så du kan anvende dem med ren samvittighed.

Der er også mulighed for selv at foreslå strikkeopskrifter, som så efterfølgende vil blive lagt op på siden. Alle opskrifter er inddelt i kategorier for overskuelighedens skyld..
Gudmindrupgarn

Gudmindrupgarn

Håndspunden garn og strik af eget design. mange oplysninger om får og hund m.m. jeg har spundet garn af. Oplysninger om mange ting ang. rokke og håndens arbejde.
Trolde og nisser finder du også.
Omtale af rokken.dk et forum for håndens arbejde. Spinding af moskusokseuld, heste, katte m.m..
HANNES - patchwork og quiltning

HANNES - patchwork og quiltning

HANNES er en lille unik butik, med et stort udvalg af alt til patchwork, så som patchwork stoffer, patchwork mønstre, tilbehør til patchwork samt de meget unikke Pedari mønstre som er super til håndsyning..
HANNES netbutik - alt til patchwork

HANNES netbutik - alt til patchwork

Her i HANNES store og moderne netbuik finder du alt til patchwork. Danmarks størest udvalg af patchwork mønster, stor og billigt udvalg af patchwork stoffer - både i metermål og i FQ( 50 x 55 cm), samt et meget stort udvalg at sytilbehør..
Hendes Verden

Hendes Verden

Hendesverden.dk - Få inspiration til håndarbejde, lækker hjemmelavet mad og masser af hobbyideer.

Læs også om gear til køkkenet, gode steder at købe ind, kosmetik og økologi, sundhed og velvære samt tips og råd til opdragelse af børn..
Hyggeting

Hyggeting

Hyggeting er en lille hyggelig butik beliggende i Grønning i Midtjylland.

Hos Hyggeting finder du et stort udvalg af forskellige håndlavede hyggeting. Hyggeting har blandt meget andet et stort udvalg af håndlavede bamser, nisser, trolde og stofbilleder.Kig forbi hjemmesiden eller kom forbi butikken og oplev den hyggelige stemning..
Håndarbejdssider

Håndarbejdssider

Kan du lide at sy og lave dit eget tøj kan du her også lære om strikning, hækling, vævning, knipling, patchwork og broderi. Find mønstre til syning og lær om klædedragtens historie..
Illum Broderi

Illum Broderi

Vi løser mindre maskinbroderi opgaver på næsten alt, samt kunststopning på anden tekstil, duge, linned, tøj eller lignende, for erhvervskunder, detailforretninger, butikker og private.
Få broderet Jeres helt eget håndklæde, kokke klæde, kasket eller måske et navn på dåbs båndet/kjolen Glæd dig selv og dine kunder, forretningsforbindelser eller venner med en skøn gave.
For firmaet - brug det event.
Inger og Søren Pedersen

Inger og Søren Pedersen

Min hjemmesyssel er at sy dukketøj, jeg laver til Barbie, Ken og Baby Born. Se også vores fotoalbum med billeder fra vores busture, samt nogle af min bedste madopskrifter.

Der også billeder fra vores projekter fra haven og huset. Kig ind på vores hjemmeside..
Jelletrolde.dk | håndlavede trolde, nisser og engle

Jelletrolde.dk | håndlavede trolde, nisser og engle

Charmerende håndlavede trolde, nisser og engle. Herlige væsner med stor personlighed..
Karens Påklædningsdukker

Karens Påklædningsdukker

Hjemmesiden indeholder mine egne tegnede påklædningsdukker, som man frit kan printe og farvelægge.
Desuden indeholder siden links til min hjemmeside, hvor jeg viser mine farvelagte påklædningsdukker, gamle påklædningsdukker, glansbilleder og andre samlerobjekter..
Kreahulen.dk

Kreahulen.dk

Kreahulen er et hyggeligt forum, hvor der snakkes om alt det kreative. Man kan næsten altid få hjælp hvis man er gået i stå i noget håndarbejde, eller også kan man selv være behjælpelig med gode råd.

Vi viser også vores ting frem til hinanden og det er rigtig hyggeligt at følge med i hvad man hver især laver og det giver god inspiration.

Det er helt gratis at tilmelde sig i hulen så kom derfor bare indenfor og vær med sammen med os andre..
KreativGuiden

KreativGuiden

De kreatives inspirations- og indkøbsguide på nettet. Materialer til 3D, decoupage, smykker, håndstøbte lys og sæber, kunstnerartikler mv.
Unika bla. smykker, billedkunst og håndarbejde. Bolig- og have links..
Male på ting siden

Male på ting siden

Denne side handler om at male/dekorer mange forskellige materialer såsom glas, porcelæn, træ og sten f.eks. mal en sten så den ligner en kat. Jeg maler både glasmaling, porcelænsmaling, stenkatte, træ og plastik ja, der er ikke det materiale man ikke kan male på.
Hvis du har en gammel vase som du synes er blevet lidt grim, hvorfor så ikke prøve at lege lidt med farver eller motiver på den, måske bliver den så p&ae.
Marianes hobby

Marianes hobby

Min hobby er jeg i min fritid syr jeg forskellige uroer i mange forskelllige patchworkstoffer. Der er til børn, helårs, påske samt jul.

Så kig ind på Marianes hobby hjemmeside og få ideer til en værtindegave, eller ting til at pryde hjemmet med..