tilmeld link

Hobby & Fritid -» Foreninger

Her kan du finde de hobby og fritids relateret foreninger. Mød nye mennesker med samme interesse som dig selv
6
3,3
 Stem
Dansk slægtshistorisk forening

Dansk slægtshistorisk forening

Slægtsforskning. Vi er en forening af slægtsforskere der jævnligt mødes og hjælper hinanden med slægtsforskning.

Og især hjælp til det gotiske og arrangere ture og foredrag m.v. Vi opretter tillige kursus i slægtsforskning løbende..
13
3,5
 Stem
Den Danske Klub i Torre del Mar

Den Danske Klub i Torre del Mar

Læs om Den Danske Klub i Torre del Mar, om klubbens start, aktiviteter og programmer, om dens bestyrelse, udvalg og lokaler, om byen og egnen - la Axarquía - og få en masse praktiske oplysninger om at flytte til Spanien.
4
3,0
 Stem
Firmasportklubbernes sammenslutning Odense

Firmasportklubbernes sammenslutning Odense

Vision FKS - Odense er en kendt og aktiv forening i det odenseanske idrætsliv. – med konstant fokus på at være førende inden for breddeidrætten.
I FKS samles alle generationer om idræt, motion og samvær i en bred vifte af tidssvarende aktiviteter for bedre livskvalitet.
FKS formål er gennem arbejdspladsen, Familien og andre fællesskaber at stimulere interessen for idræt, motion og samvær..
7
3,9
 Stem
Gps Off Road

Gps Off Road

GPS OFF ROAD er en interesse organisation. af personer der ønsker at bruge deres 4x4 køretøj til forskellige oplevelser. Gps/kort indgår som en naturlig del af de forskellige løb.Gratis tilmelding til klubben, Gebyr ved de forskellige løb.
10
3,8
 Stem
Holdsport.dk

Holdsport.dk

Stærkt og gratis værktøj til koordiantion af gruppe eller holdsport. Hold styr på datoer, aktiviteter, links, adresser og meget andet.
Dette online værktøj kan hjælpe med reminder mails og tilmelding til holdets aktiviteter..
9
3,8
 Stem
Panums Snapselaug

Panums Snapselaug

Panums Snapselaug er en forening startet af 6 medicinstuderende, med formålet at udbrede kendskaben, og kærligheden, til snapsen.
På hjemmesiden findes snapseviser, opskrifter på hjemmelavede snapse, og billeder fra arrangermenter arrangeret af Panums Snapselaug (PSL)..
4
3,3
 Stem
SEP Erindringsmedalje

SEP Erindringsmedalje

En kommission af tidligere SEP folk udarbejde i 2006 en erindringsmedalje. I 2007 blev de første medaljer givet til SEP folk.

Her på siden kan du læse mere om medaljen, og hvis du har gjort SEP tjeneste kan du ansøge om at modtage den..
1
4,0
 Stem
Aalborg Akvarieforening

Aalborg Akvarieforening

Aalborg Akvarieforening er en forening hvor akvariehobbyen selvsagt er i højsædet. Aalborg Akvarieforening afholder ugentlige møder hvor der diskuteres alt mellem himmel og jord, dog er det gennemgående tema akvariefisk.

Aalborg Akvarieforening har medlemmer indenfor alle grene af akvaristikken, og det er muligt for enhver at få gode råd af medlemmerne. .