tilmeld link

Hobby & Fritid -» Modelhobby

Her vil vi forsøge at samle informations sider inden for modelhobby / modelbygning af alt fra fjernstyret ( RC ) biler, både, fly samt modeljernbaner. Søger du salg af disse artikler, så kig under Online Handel -> Hobby
9
4,1
 Stem
Byggesæt Hobbyartikler og Skalamodeller

Byggesæt Hobbyartikler og Skalamodeller

Skalamodeller.dk formidler salg af byggesæt og skalamodeller af biler, motorcykler, flyvemaskiner, skibe, rumfartøjer, kanoner, figurer og militære køretøjer.

De flere hundrede samlesæt er nøje inddelt i kategorier for at du kan få det bedste overblik og sortimentet vil løbende blive udvidet.

Som en del af udvalget kan nævnes: Jager- og bombefly fra 2. verdenskrig som f.eks. Supermarine Spitfire, P51 Mustang, Messer.
9
4,0
 Stem
DANSK i model

DANSK i model

INFO-stedet om danske modelbaneproduktioner siden 1946. Informationer om de danske produktioner af modeltog og tilbehør i størrelse H0.

Biler - f.eks. Tekno jun., Lego og Pilot., Bygninger - f.eks. FARU, HELJAN og Remo. Tog - f.eks. BODAN, HELJAN, Long og Mich. Transformatorer - f.eks.
HSV og IDM. Desuden nyhedsomtale og anmeldelser..
4
4,3
 Stem
Farum Modeljernbaneklub

Farum Modeljernbaneklub

Hjemmeside om Farum Modeljenbaneklub hvor man bygger Slangerupbanen og kystbanen i model.
På siden findes billeder fra klubbens anlæg med mere.

Klubben holder til i Farum i Nordsjælland og har derfor Slangerupbanen som udgangspunkt, har udbygget anlægget med Kystbanen..
5
4,0
 Stem
Gamesontrack

Gamesontrack

GamesOnTrack A/S udvikler spændende og sjove løsninger til digital modeltog, Märklin, Fleischmann, Roco, ESU m.fl..
Og vi gør det enkelt og nemt at bruge, både for voksne og børn. Vores stemmestyring er unik i verden, sjov at dele med andre, en ny måde at tale tog på.

Og så er det hurtigt at installere på en almindelig PC, som kobler til din styreenhed. Vi udvikler også automatisk drift og spil som er gode til konkur.
16
3,8
 Stem
Marklin ho3067

Marklin ho3067

Jeg sælger ud af min märklin samling hvor næsten alt er nyt og i æske, DSB, USA, DB, SBB, lok vogne M.M. jeg har samlet i 30 år så der er også ældre ting der er nyt, jeg vil med tiden tilføje hele min samling til hjemmesiden, men jeg er lige startet..
10
2,2
 Stem
MJ-blog - Modeljernbaner

MJ-blog - Modeljernbaner

Modeljernbane-weblog med anmeldelser, nyheder, byggerapporter og kommentarer.
Læs også om modeljernbaneudstillinger og -messer.
Fokus er på jernbaner i Danmark i 1954, men mange emner bliver berørt. Skala H0..
1
4,0
 Stem
Nitrotek

Nitrotek

Nitrotek er en af Europas bedste online forhandlere af fjernstyret modeller, herunder fly, kampvogne, biler, både og helikoptere, drevet ved hjælp af nitro-eller elmotorer.

Vi har exclusive aftaler med producenter for mange af de modeller vi sælger, og det betyder, at vi kan videregive de nedsatte priser, vores mål er, at du ikke ville kunne finde en bedre model til priser der er tilgængelig på vores hjemmeside.

Vores modeller er produceret i en moderne fabrik med de nyeste designs.
6
4,0
 Stem
RC Park

RC Park

RC Park har et stort udvalg af fjernstyrede modeller og tilbehør til rc hobby.
Vi er førende i blandt andet billing boats. Se også vort store udvalg i Robbe modeller, samt alt i fjernstyringer, servoer, motorer og meget mere..
25
3,6
 Stem
RCdrift.dk

RCdrift.dk

Danmarks største side om drifting med fjernstyret biler.
Her kan du læse alt om arrangementer og træf i Danmark. Og selvfølgelig finde svar på dine spørgsmål om sporten.
Der er også mulighed for at se andre drifters biler og vise din egen frem samt finde god inspiration til at lave din egen og unikke bil..
11
2,5
 Stem
Rc-klub

Rc-klub

PÅ vores hjemmeside kan du finde mange billeder af fjernstyrede biler, (HBX og Tamiya)
Vi er 7-9 drenge der har biler, og vi har 2 baner.
Der er også nogle billeder fra en dag hvor vi var ude at køre på odense rc.. FEDT.
5
4,0
 Stem
The FH16 Project

The FH16 Project

Følg med i bygningen af en radiostyret lastbil i skala 1:14,5. Mange billeder og arbejdsbeskrivelser af denne dejlige, og store model af Volvo FH16 med veksellad opbygning og anhænger. ( Siden er på Svensk og Engelsk ).