tilmeld link

Hobby & Fritid -» Natur & Miljø

Er du kratlusker eller natur og miljø-freak. Så er der masser af inspiration til din hobby og din fritid her på siden. Vi bringer links, som relaterer til natur og miljø, så uanset om du vil opleve natur eller du vil forbedre miljøet, kan du starte søgningen her
1
4,0
 Stem
Viden om den Danske natur

Viden om den Danske natur TopLink

Brugergenereret hjemmeside hvor der bliver samlet spørgsmål og svar om naturen i Danmark - mange mennesker er begyndt at gå den modsatte retning som strømmen trækker os og vi er mange der godt vil lidt tilbage til de gamle traditioner mht. selvforsyning og bæredygtig havebrug.

Dyrk dine egne grønsager og frugter og smag hvordan tingene i virkeligheden skal smage - der er kæmpe forskel på hurtig-drevet frønt fra væksthuse til de ting du kan gro i din egen have.

Dansknatur.dk er dog .
7
4,0
 Stem
Bestemmelsesnoegle.dk

Bestemmelsesnoegle.dk

Bestemmelsesnøgler der hjælper dig til at artbestemme dyr og planter. Start med at vælge hvilken kategori planten eller dyret tilhører.

Derefter kan du, ved at svare på hjemmesidens spørgsmål, finde frem til artens navn.
Når du har fundet frem til arten kan du læse fakta om arten ved at følge de angivne links. God førnøjelse..
4
4,3
 Stem
CO2sparer.dk

CO2sparer.dk

CO2sparer.dk er en blog om at spare CO2. Læs artikler om: CO2, klima og miljø, global opvarmning, drivhuseffekt mm.
Du vil også finde masser af CO2-sparetips. Bloggen er for alle der interesserer sig for klimaet og vores fælles fremtid..
6
4,2
 Stem
Dansk Land- & Strandjagt

Dansk Land- & Strandjagt

Dansk Land- og Strandjagt er landsforeningen for jægere. Oplysninger om foreningen, gode råd om jagt og skydning, jagtpolitik og meget mere.
6
3,7
 Stem
DUDA Klima & klimaændringer

DUDA Klima & klimaændringer

Klima. I disse år er der stor fokus på klimaændringer og klimaforskning.
Det er nødvendigt at reducere drivhuseffekten og den globale opvarmning og samtidigt tilpasse sig det ændrede klima for at forberede os til fremtidens klimaforandringer..
5
4,2
 Stem
Holmegårds Mose Hjemmeside

Holmegårds Mose Hjemmeside

Denne hjemmesides formål er at udbrede kendskabet til Holmegårds mose, Porsemosen og Gødstrup Engsø. Disse naturområder er beliggende på et lavtliggende område, der bliver gennemskåret af Susåen, i Sydsjælland nord for Næstved. Områderne er privatejet af Holmegårds Gods, Gisselfeld Kloster, Broksø Gods og af en række store og små lodsejere. Naturområdernes tilstand er efter mange års dr.
6
3,5
 Stem
Klimadebat.dk

Klimadebat.dk

Dansk forum om klimaændringer. Nyheder, artikler, debat og links om global opvarmning.
Siden er først og fremmest et bredt samlende debatforum, hvor alle kan komme til orde i den til tider ophedede klimadiskussion..
7
3,9
 Stem
Miljø og forurening

Miljø og forurening

Det moderne samfund har fokus på miljø, forurening og økologi og du kan her lære hvordan du kan reducere mængden af affald..