tilmeld link

Hobby & Fritid -» Hus & Have

Her kan du finde spændende hjemmesider om hus og haven. Kan være fremvisning af egen have eller planteskoler.
14
3,6
 Stem
AHS Havearkitekt

AHS Havearkitekt

Jeg interesserer mig for mange forskellige planter og plantegrupper, men buske og træer betyder meget for mig. I mange år har jeg haft liljer som en anden stor interesse, og jeg interesserer mig stadig meget for disse flotte blomster, men har ikke så mange i haven længere. Nok mest fordi vilkårene ikke længere er særligt gode for dem. Buskene og træerne står for tætte til at liljerne får det godt. Havearkitekt.
3
4,7
 Stem
Begynderhaven - haven på nettet

Begynderhaven - haven på nettet

Haveguide skrevet af en havebegynder til andre begyndere. Der vil løbende blive opdateret omkring årets gang i haven, med størst fokus på de spiselige dele af haven, herunder køkkenhaven, frugtbedet og drivhuset.

Der vil blive beskrevet forskellige eksperimenter og resultaterne af disse, og de forskellige gør-det-selv projekter som nye haveejere kan komme ud for vil også blive beskrevet udfra opbyggede erfaringer fra egen have..
7
3,7
 Stem
Cottagegarden Varde

Cottagegarden Varde

Her kan I se billeder fra vores 700m2 store have, det meste er anlagt fra 2003 til idag.
I den nordlige og solrigeste del har vi roser og stauder. I den sydlige del under de store træer og i deres skygge, har vi grillplads, terrasser, bede og krukker med skyggeplanter.
I den midterste del har vi rhododendron og stauder. Desuden har vi bag huset en stor sydvendt terrasse/gårdsplads med masser af blomsterkrukker.
6
4,0
 Stem
Find din Gartner

Find din Gartner

Lad os dele vores viden med dig. Når du står over for dit næste, eller måske første haveprojekt, vil vi gerne hjælpe dig til at du kommer godt i gang.
Vi er et team af gartnere der arbejder med have og anlægsprojekter hver dag, og vi vil gerne dele vores viden med dig.
Vi finder i fællesskab med dig, frem til om du skal have hjælp fra professionelle gartnere, brolæggere eller havearkitekter,- eller om du kan klare opgaven selv..
8
3,8
 Stem
FLORALEN

FLORALEN

FLORALEN er et grønt fællesskab. Floralerne har det til fælles, at vi holder af planter og blomster. Vi inspirerer, viser frem og hjælper hinanden med vore særlige interesser.
Vi deler og bytter planter m.m. indbyrdes og søger også at arrangere træf i det virkelige liv.
I Rygerummet drikker vi kaffe og sludrer om løst og fast i det daglige. Gæster er også meget velkomne hos os. De har mulighed for at læse Tematr&a.
5
4,0
 Stem
Havefotos

Havefotos

Kvalitesfotos af Haver, haveindretning og planter. Inspirationskilde til din egen have.

Gå på havevandring ved at klikke på billederne. Du har mulighed for at købe de viiste fotos til wbsider, publikationer, blade og aviser..
9
4,0
 Stem
Havesiden - kan-lir.dk

Havesiden - kan-lir.dk

Havesiden kan-lir.dk er en haveportal med alt om haven, incl. havekalender hvor du kan følge årets gang i haven.
Som noget nyt har Havesiden også tilføjet et nyhedsforum/blog.
Vi har også en hel del om almindelige dagligdagsting så som Tips/råd/ideer..
5
4,2
 Stem
Housewife.dk

Housewife.dk

Housewife.dk er grundlagt i 2004 af Heidi Rahbek, som jævnligt skriver artikler til siden, og som står for udvælgelsen af varer til butikken. Virksomheden har kontor og lager, i en lille landsby ved Horsens. Det er her vi finder inspiration til vores artikler, tester opskrifter, afprøver varer, mad, bolig og have m.m..
4
3,5
 Stem
Hus på Landet

Hus på Landet

Side hvor der skrives om at flytte og bo på landet. Vil prøve at gengive oplevelsen i tekst og billeder.Siden -Hus på Landet- er mest tænkt som en personlig logbog side over livet på landet, men har lavet den offentligt så andre også kan følge med i haven, skovturene og turene rundt på markerne rundt omkring.

Har planer om at dyrke forskellige ting i haven - alt fra chili planter til specielle bede og naturligvis selve grønt og .
6
3,7
 Stem
Idas Have

Idas Have

Følg årets gang i Idas have. Ida er en baby, som er flyttet til et parcelhus i provinsen efter at være blevet født i hovedstaden.
Hendes forældre vil gerne udforme den nye have, så den bliver et hyggeligt og spændende opholdsted for Ida og hendes familie og venner.
På denne hjemmeside kan du følge udviklingen af haven.
10
3,9
 Stem
Ipomoea

Ipomoea

Hjemmesiden fortæller om årets gang i kolonihaven sommerlyst og giver gode råd om om dyrkningsform og metoder m.m der er sider om månedens blomst kolonihavebevægelsens historie beskrivelse af havedam.
3
4,0
 Stem
Jydehaven

Jydehaven

Velkommen til Jydehaven Her kan du læse om livet i køkkenhaven og på landet. Lav tomatfrø og andre grøntsagsfrø til plantning i køkkenhaven eller hvad du har.

Læs også om høns og hønsehold. Vi har flere forskellige racer og driver da også lidt med salg af kyllinger fra Orpington og Wyandotter. Hvis du hvert år har problemer med at få dine tomater til at gro, eller bare vil dyrke de bedste tomater, .
4
3,3
 Stem
Klosterhede Plantage | Kurts Liftservice, Havecenter og Planteskole

Klosterhede Plantage | Kurts Liftservice, Havecenter og Planteskole

Vi tilbyder alle slags planter til haven i vores flotte havecenter. Vi har træer, buske, stauder og sommer blomster. Bemærk: Vi er specialister i stærke og hårdføre hækplanter, som vi selv producerer på vores tilhørende planteskole!.
8
4,3
 Stem
Korup-have.dk

Korup-have.dk

Villa have på 9oo m2 ca 35o fuchsiaer op stammede og hængere, vandbassin med lys, og yderligere et lille bassin, en del datura, samt sommer blomster, i haven findes desuden en hel del krukker samt figurer, midt i haven et 12 m2 stort hjerte med springvand og lys, vi har forsøgt at opbygge haven så der er noget for enhver smag, vi syntes selv vi har skabt en lille oase..
9
3,6
 Stem
Maul skilte

Maul skilte

Maul-skilte husnumre i eksklusiv flot og anderledes design MAUL-SKILTE står i tusindvis i hele Danmark.
De leveres i en robust og solid udførelse med stander i galvaniseret jern, beskyttet med en hvid vedligeholdelsesfri pulverlakering, der holder i mange år..
3
4,0
 Stem
MinHavekalender.dk

MinHavekalender.dk

Få gratis din egen personlige havekalender levereret på web, e-mail, som RSS feed, eller eksportér den til din kalender.

På MinHavekalender.dk kan man vælge hvilke planter man er interesseret i, og på den måde få sin helt personlige havekalender med hvilke ting man kan eller bør gøre i sin have lige nu.

Man kan også finde praktisk information om mere end 800 forskellige planter, og bruge MinHavekalender.dk som s.
6
4,2
 Stem
Paeonhaven

Paeonhaven

Jeg samler på paeoner (bonderoser) jeg har lige nu omkring 100 forskellige og der kommer hele tiden flere til.
Vi holder også åbent have, bare for at andre kan se hvor smukke og vidunderlige de er.

Mange tror der kun findes rød - hvid - lyserød. Men prøv og kik på hjemmesiden og se at der findes mange andre flotte farver..
6
3,8
 Stem
Plantetorvet.dk - Råd til haven

Plantetorvet.dk - Råd til haven

Plantetorvet.dk er et Internet havecenter med Danmarks bredeste udvalg af kvalitetsplanter og havematerialer, som både private og professionelle kunder benytter sig af dagligt.
Det er så nemt at handle planter på nettet, da du i ro og mag og med stor hjælp fra vores planteguide, billeder og beskrivelser, let kan finde frem til de planter som du skal bruge..
3
4,0
 Stem
Potager.dk

Potager.dk

Potager.dk er en hyldest til smukke grønsager i smukke køkkenhaver. Derfor er det billederne, der er i højsædet.
Potager betyder køkkenhave på fransk. Men en potager er ikke blot en køkkenhave, som vi kender det her i Danmark..
7
4,0
 Stem
Roeds Planteskole

Roeds Planteskole

Roeds Planteskole er stedet for både den nybagte og den erfarne haveejer. På hjemmesiden kan du få gode råd, bestille nyhedsbrev, indsende spørgsmål til os og læse om plantenyheder i havecenteret, samt meget meget mere..