tilmeld link

Hobby & Fritid -» Fiskeri


Hobby og fritids kategorien Fiskeri vil fyldes op med sider og sports og lyst fiskeri. Lær at binde fluer og fiske med spinner. Du kan også finde forskellige fiskesøer og fiskeparker her, bla. de kendte Put & Take søer til ørredfiskeri.

Fisk & Fiskeri i Danmark

Fisk & Fiskeri i Danmark TopLink

Dansk hjemmeside der bruges både som en fiskelogbog over vores fangster, guides til standpladser, billeder over fisk og steder.
Desuden arbejder vi på at lave en omfattende guide af fisk der kan fanges indenfor landets grænser.
Vi elsker lystfiskeri, både på havet, kysten, fjorden, åen, søen og mosen.
Andre fiske interesseret er meget velkommen til at indsende deres historier, billeder, fangstpladser mv. Alt har interesse, sålæng.
Put & Take Søer i Danmark

Put & Take Søer i Danmark TopLink

God oversigt over de danske fiskeparker også kendt som Put & Take søer. Her kan du finde de forskellige søer fordelt på landsdele.
Skal du ud og fiske alene eller med familien og elsker at fange store fisk som ørred er P&T måske det helt rigtige for dig.
Fiskeparkerne er opsat overskueligt så du nemt kan se pris, forhold, adresse mv. på de enkelte søer.
Kender du til en put and take sø der ikke er på liste.
3BEE Fiskegrej

3BEE Fiskegrej

3BEE har specialiseret sig i fluegrej. I starten focuserer vi på fluestænger, fluehjul, flueliner, bagliner, fluebokse, krympeflex til loops og fluer.
Sortimentet udvides løbende.

3BEE har også et bredt udvalg af fluer. Vores udvalg dækker over varierende størrelser.

Vores laksefluer fås i mange størrelser 10-8-6-4-2 samt rørfluer
Vores kystfluer fås hovedsageligt i størrelserne 8-6-4
Vores vådfluer fås i 10-8-6-4
Vores tørfluer fås i 16-14-12.
Aborren & aborrefiskeri - aborre.dk

Aborren & aborrefiskeri - aborre.dk

En dedikeret hjemmeside om aborren og aborrefiskeri. Det er hjemmesidens ambition at dokumentere og vise billeder af de største lystfisker fangede aborrer i Danmark.

Her kan du finde artikler om aborrefiskeri, aborrens biologi og en masse fangstrapporten med mange flotte billeder af mega store aborrer..
Afiskeri

Afiskeri

Afiskeri er en side der anmelder alt indenfor lystfiskeri. Der kommer nye anmeldelser hver eneste uge: Afiskeri er for dig som gerne vil have nyttig information inde du køber nyt fiskegrej.
Afiskeri er et godt værktøj for alle lystfisker i danmark.
Amatørfiskerforening Vaff.dk - Vejle

Amatørfiskerforening Vaff.dk - Vejle

Vaff.dk er udarbejdet af Vejle Amatørfiskerforening. Siden viser lidt om de aktiviteter som foreningen har gang i - og det er ikke så lidt. Vores hovedinteresse er selvfølgelig fiskeri og det foregår med sommerruser, åleruser, skrubbegarn, krogeliner og fiskestang.
Foreningen har derudover et stort engagement i genopretning af Vejle Fjord, hvilket sker i samarbejde med Vejle Amt og Danmarks Fiskeriundersøgelser. Det er to større projekter som all.
Bait og Bid

Bait og Bid

Bait og bid er en hjemmeside og guide for lystfiskeren, og især for nybegyndere indenfor lystfiskeri. Anmeldelser af P&T søer, Powerbait, Tips og Tricks.
Her vil du finde alle informationer lige fra hvilket grej du skal bruge, hvor det er godt at fiske til hvordan man tilbereder en god middag med forskellige fiskearter..
Billigt Fiskegrej

Billigt Fiskegrej

Billigt Fiskegrej er shoppen hvor du kan finde danmarks billigste fiskegrej, vi er en nystartet side som langsomt vokser sig større og større, så man en dag kan finde alt hvad hjertet begærer.

Siden indeholder også et udføreligt kort over alle put&take søer i danmark og mere info omkring dette vil selvfølgelig også komme med tiden, så hold øje med os..
Blue Rock - Put & Take

Blue Rock - Put & Take

Blue Rock Danmarks største put and take på fyn. Mange typer af fiskeri bl.a. fluefiskeri, sportsfiskeri, specimenfiskeri, ørredfiskeri, karpefiskeri og størfiskeri.
Blue Rocks første Put and Take sø er på ca. 4 ha..
Bundhugget - Sportsfiskerforeningen Fladså

Bundhugget - Sportsfiskerforeningen Fladså

Velkommen til Sportsfiskerforeningen Fladså, en af sydsjællands & Lolland Falsters største sportsfiskerforeninger.

I vores forening finder du et af landets flotteste medlemsblade & flotteste hjemmeside. Med over 50 arrangerede ture om året, er vi din garant for masser af spændene former for fiskeri.

Vores juniorafdeling er på 50 børn ca, og vi arrangerer masser af spændene juniorture hvert år. Velkommen til sportsfis.
Coop

Coop's Fiskeklub Hasselager

Vi er en hyggelig fiskeklub med adresse i Hasselager v/ Århus. På hjemmesiden kan du læse alt om en af DKs største firmaklubber med over 100 medlemmer.
Se bl.a. de mange referater, billeder og nyttige links..
Dansk fiskeri

Dansk fiskeri

Velkommen til Danmarks største hjemmeside for danske lystfiskere. Upload dine fangster eller skriv en artikkel om dine fisketure.

Mulighederne er mange på DanskFiskeri.dk. Mest af alt at man kan mødes med mange forskellige lystfiskere fra hele landet og dele sine erfaringer i både forum eller via private beskeder.

Hvis du er tvivl om fiskereglerne fortæller Dansk fiskeri hvad du har brug for at vide, eller hvis du nu mangler et godt fiskested, har .
Filskov lystfiskersø

Filskov lystfiskersø

Det hyggeligste sted at mødes. Vi har åben fra solopgang til 1 time efter solnedgang alle ugens dage. (Eller efter nærmere aftale).
Fisk på krogen

Fisk på krogen

Fisk på krogen er en webshop der tilbyder fiskegrej. Vi sælger fiskegrej i alle kroge og afskygninger. Mangler du en ny stang, et nyt hjul eller endegrej til din næste fisketur, så er fiskpaakrogne.dk et besøg værd.

Fisk på krogen er sat i verden for at udbyde fiskegrej til gode priser og med god service. Udover fiskegrej fører vi også outdoor jagt tøj. Hvis du har interesse i jagt og/eller fiskeri, har vi også tøjet der kan klare de forskellige udendørse aktiviteter, med tilhørende vej.
Fiske feber

Fiske feber

Fiske-Feber.dk er Danmarks flotteste webside om lystfiskeri.
Her kan du læse aktuelle nyheder, artikler om fiskeri, fiskegrej. Vi sætter fokus på det aktive fiskeri efter rovfisk. fluefiskeri og kystfiskeri..
fiskefidusen

fiskefidusen

Hej til alle, der er skrevet bøger op og bøger ned om fiskeri.
Vi vil hermed give vores besyv og erfaring med og håber at det må blive en vejledning og oplevelse, for hvem der end måtte have lyst til at gøre os kunsten efter, der findes jo masser af fiskefiduser.
mvh. Michael & Donald.
Fiskeklubben S.I.L.D.

Fiskeklubben S.I.L.D.

Lystfiskerklubben S.I.L.D. blev stiftet i 1998 i Trysil/Norge. Siden har klubben været på utallige spændene ture, både i Danmark og Norge. Hjemmesiden indholder, så vidt muligt, referater og billeder fra alle turene, samt andet fra klubben..
Fiskevand.dk - Bombarda rigs fra en spinflue fisker

Fiskevand.dk - Bombarda rigs fra en spinflue fisker

Artikler der fortæller dig alt hvad du har behov for at vide, for at komme igang med det spændende spinflue fiskeri.
Se forskellige bombarda rigs og setups, samt se hvordan du laver et hjemmelavet bomba-stick..
Fjordkrogen

Fjordkrogen

Der er fluefiskeri og kystfiskeri og så er der alle dem der skal på sundet og have de store !

Vi fisker på livet løs og holder nogle møder i løbet af året.
Vi har et lokale til møder og anden aktivitet på foreningscentret Pedersholm Opgang C.Roskildevej 161, 1 sal. 3600 Frederikssund

Du er velkommen til at komme og se om det varNoget for dig..
Fluefiskersiden.dk

Fluefiskersiden.dk

Fiskepladser i Vejle fjord og omkring Fredericia samt de gode pladser på Nord Fyn flueopskrifter fangstrapporter med havørreder forum med debat imellem lystfiskere..