tilmeld link

Hobby & Fritid -» Fiskeri

Hobby og fritids kategorien Fiskeri vil fyldes op med sider og sports og lyst fiskeri. Lær at binde fluer og fiske med spinner. Du kan også finde forskellige fiskesøer og fiskeparker her, bla. de kendte Put & Take søer til ørredfiskeri.
28
3,8
 Stem
Fisk & Fiskeri i Danmark

Fisk & Fiskeri i Danmark TopLink

Dansk hjemmeside der bruges både som en fiskelogbog over vores fangster, guides til standpladser, billeder over fisk og steder.
Desuden arbejder vi på at lave en omfattende guide af fisk der kan fanges indenfor landets grænser.
Vi elsker lystfiskeri, både på havet, kysten, fjorden, åen, søen og mosen.
Andre fiske interesseret er meget velkommen til at indsende deres historier, billeder, fangstpladser mv. Alt har interesse, sålæng.
25
3,9
 Stem
Put & Take Søer i Danmark

Put & Take Søer i Danmark TopLink

God oversigt over de danske fiskeparker også kendt som Put & Take søer. Her kan du finde de forskellige søer fordelt på landsdele.
Skal du ud og fiske alene eller med familien og elsker at fange store fisk som ørred er P&T måske det helt rigtige for dig.
Fiskeparkerne er opsat overskueligt så du nemt kan se pris, forhold, adresse mv. på de enkelte søer.
Kender du til en put and take sø der ikke er på listen, kan du blot sende os en mail og vi indsætter den ganske gratis..
12
4,6
 Stem
Aborren & aborrefiskeri - aborre.dk

Aborren & aborrefiskeri - aborre.dk

En dedikeret hjemmeside om aborren og aborrefiskeri. Det er hjemmesidens ambition at dokumentere og vise billeder af de største lystfisker fangede aborrer i Danmark.

Her kan du finde artikler om aborrefiskeri, aborrens biologi og en masse fangstrapporten med mange flotte billeder af mega store aborrer..
20
3,8
 Stem
Afiskeri

Afiskeri

Afiskeri er en side der anmelder alt indenfor lystfiskeri. Der kommer nye anmeldelser hver eneste uge: Afiskeri er for dig som gerne vil have nyttig information inde du køber nyt fiskegrej.
Afiskeri er et godt værktøj for alle lystfisker i danmark.
16
3,9
 Stem
Bait og Bid

Bait og Bid

Bait og bid er en hjemmeside og guide for lystfiskeren, og især for nybegyndere indenfor lystfiskeri. Anmeldelser af P&T søer, Powerbait, Tips og Tricks.
Her vil du finde alle informationer lige fra hvilket grej du skal bruge, hvor det er godt at fiske til hvordan man tilbereder en god middag med forskellige fiskearter..
2
3,0
 Stem
Billigt Fiskegrej

Billigt Fiskegrej

Billigt Fiskegrej er shoppen hvor du kan finde danmarks billigste fiskegrej, vi er en nystartet side som langsomt vokser sig større og større, så man en dag kan finde alt hvad hjertet begærer.

Siden indeholder også et udføreligt kort over alle put&take søer i danmark og mere info omkring dette vil selvfølgelig også komme med tiden, så hold øje med os..
17
3,6
 Stem
Blue Rock - Put & Take

Blue Rock - Put & Take

Blue Rock Danmarks største put and take på fyn. Mange typer af fiskeri bl.a. fluefiskeri, sportsfiskeri, specimenfiskeri, ørredfiskeri, karpefiskeri og størfiskeri.
Blue Rocks første Put and Take sø er på ca. 4 ha..
10
3,7
 Stem
Bundhugget - Sportsfiskerforeningen Fladså

Bundhugget - Sportsfiskerforeningen Fladså

Velkommen til Sportsfiskerforeningen Fladså, en af sydsjællands & Lolland Falsters største sportsfiskerforeninger.

I vores forening finder du et af landets flotteste medlemsblade & flotteste hjemmeside. Med over 50 arrangerede ture om året, er vi din garant for masser af spændene former for fiskeri.

Vores juniorafdeling er på 50 børn ca, og vi arrangerer masser af spændene juniorture hvert år. Velkommen til sportsfis.
17
3,7
 Stem
Coop

Coop's Fiskeklub Hasselager

Vi er en hyggelig fiskeklub med adresse i Hasselager v/ Århus. På hjemmesiden kan du læse alt om en af DKs største firmaklubber med over 100 medlemmer.
Se bl.a. de mange referater, billeder og nyttige links..
12
3,1
 Stem
Filskov lystfiskersø

Filskov lystfiskersø

Det hyggeligste sted at mødes. Vi har åben fra solopgang til 1 time efter solnedgang alle ugens dage. (Eller efter nærmere aftale).
5
4,2
 Stem
Fishfinder.dk

Fishfinder.dk

Alt om fishfinders - sammenlign priser og specifikationer. Læs om transducere, sendestyrke, opløsning, farver, fabrikater og modeller.
Det er formålet med hjemmesiden, at give brugere af fisfinders en grundig og saglig præsentation af hvorledes en fishfinder fungerer.

Herudover skal fishfinders.dk give potentielle købere et grundlag for at sammenligne modeller og priser..
2
4,5
 Stem
Fisk på krogen

Fisk på krogen

Fisk på krogen er en webshop der tilbyder fiskegrej. Vi sælger fiskegrej i alle kroge og afskygninger. Mangler du en ny stang, et nyt hjul eller endegrej til din næste fisketur, så er fiskpaakrogne.dk et besøg værd.

Fisk på krogen er sat i verden for at udbyde fiskegrej til gode priser og med god service. Udover fiskegrej fører vi også outdoor jagt tøj. Hvis du har interesse i jagt og/eller fiskeri, har vi også tøjet der kan klare de forskellige udendørse aktiviteter, med tilhørende vej.
16
4,0
 Stem
Fiskevand.dk - Bombarda rigs fra en spinflue fisker

Fiskevand.dk - Bombarda rigs fra en spinflue fisker

Artikler der fortæller dig alt hvad du har behov for at vide, for at komme igang med det spændende spinflue fiskeri.
Se forskellige bombarda rigs og setups, samt se hvordan du laver et hjemmelavet bomba-stick..
3
4,0
 Stem
Fjordkrogen

Fjordkrogen

Der er fluefiskeri og kystfiskeri og så er der alle dem der skal på sundet og have de store !

Vi fisker på livet løs og holder nogle møder i løbet af året.
Vi har et lokale til møder og anden aktivitet på foreningscentret Pedersholm Opgang C.Roskildevej 161, 1 sal. 3600 Frederikssund

Du er velkommen til at komme og se om det varNoget for dig..
23
2,8
 Stem
Fluefiskersiden.dk

Fluefiskersiden.dk

Fiskepladser i Vejle fjord og omkring Fredericia samt de gode pladser på Nord Fyn flueopskrifter fangstrapporter med havørreder forum med debat imellem lystfiskere..
20
2,2
 Stem
Flueæsken

Flueæsken

Poul Slots internetflueæske hvor der også er plads til dine fluer.
18
3,7
 Stem
GADUSN.DK

GADUSN.DK

Positioner, nyheder og tips om fiskeri fra småbåd med stang/ hjul.Beskrivelser af fisketure i udlandet fra bl.a. Jersey og Norge.

Opdateret nyhedsside med det nyeste indenfor fiskeriet i Syddanmark. Test og anmeldelser af fiskegrej..
2
3,0
 Stem
Gone fishing @ facehook.dk

Gone fishing @ facehook.dk

A bad day of fishing is better than a good day of work.
Her på siden finder du gode informationer om lystfiskeri (primært spinnefiskeri).
Find de gode fiskesteder, grejforhandlere, fiskearter og levende agn. Alt sammen samlet et sted.Du kan også læse og tilføje fangstrapporter..
65
3,9
 Stem
Hansen Fisker

Hansen Fisker

En hjemmeside omkring havfiskeri, sådan som jeg oplever det. Billeder fra turer på det Gule Rev, Norskerenden og Storebælt som jeg selv har været med på, samt fangstrapporter og billeder fra mine fisketure.
Endvidere lidt omkring Vinbrygning, en gennemgang af hvorledes man kan omdanne danske fruger og bær til velsmagende vin..
11
3,5
 Stem
Korsholm Fiskeri

Korsholm Fiskeri

Korsholm Fiskeri - Kæmpe udvalg i fiskegrej med speciale i fluefiskeri med mærker som Sage, Simms, G. Loomis, Guidline, Temple Fork Outfitters, Vision, Abel, Danielsson, Waterworks.

Danmarks største webshop for fluefiskere. Gigantisk udvalg i fluebindingsartikler til Danmarks bedste priser..