tilmeld link

Hobby & Fritid -» Fiskeri

Fisk på krogen

Fisk på krogen er en webshop der tilbyder fiskegrej. Vi sælger fiskegrej i alle kroge og afskygninger. Mangler du en ny stang, et nyt hjul eller endegrej til din næste fisketur, så er fiskpaakrogne.dk et besøg værd.

Fisk på krogen er sat i verden for at udbyde fiskegrej til gode priser og med god service. Udover fiskegrej fører vi også outdoor jagt tøj. Hvis du har interesse i jagt og/eller fiskeri, har vi også tøjet der kan klare de forskellige udendørse aktiviteter, med tilhørende vejrudfordringer.

Vi fører hovedsagligt mærket Westland, som er kvalitet til gode penge, du kan købe dit fiskegrej billigt og få grej mm med kvalitet i højsædet. Vores waders fra mærket Behr er i neopren og i speciel god kvalitet, som vi hos fisk på krogen er meget stolte af. Du kan åbne fri fragt ved køb over 499 kroner, hvor at afsendelsen foregår med gls/postdanmark, køber du for under koster fragten 30/50 kroner, alt efter vægt, hvor vi vælger den bedste måde at fragte på, for kundens skyld. Fiskeri er en god måde at forene familie, venner mm og med udstyr fra fisk på krogen er vi sikre på i ikke går galt i byen, næste gang i skal på fisketur.


Søgeord: fiskegrej, fiskeudstyr, jagt tøj, jagttøj, fiskeri
Tilføjet d.
Kategori: Hobby & Fritid » Fiskeri
Vurderet: Fisk på krogen
Godkendt af: Danske Links

Vurdering: 4,5 ud af 5 - baseret på 2 stemmer

Ret Link: Giv os besked om ændringer

2
4,5
Stemmer:Fisk på krogen Link er blevet vurderet 4,5 stjerner
 Stem på dette link
Del & gem denne side:

Link kommentarer:
ingen kommentarer endnu

Skriv en kommentar omkring websiden: Fisk på krogen
Dit Navn:
Validering: 3 + 7 =
Kommentar:Relaterede links:

LM SeaFishingBaits Denmark


Den her website er bare suverænt til alle sportfiskere som fisker med levende agn. Seafishingbaits som man ikke kan køber i Denmark men er milj&osl

Afiskeri


Afiskeri er en side der anmelder alt indenfor lystfiskeri. Der kommer nye anmeldelser hver eneste uge: Afiskeri er for dig som gerne vil have nyttig information

Team Svinet


Havfiskeri i Danmark og mange andre steder ! Læs om vore oplevelser og erfaringer ombord i vores båd SVINET.
Vi fisker torsk, fladfisk og makral