tilmeld link

Hobby & Fritid -» Håndarbejde

Mange nyder at have et håndarbejde både som hobby og erhverv. Her kan du finde forums, tips og tricks til håndarbejdet.
54
4,1
 Stem
Alt om Hobby

Alt om Hobby

Her finder du inspiration og hjælp til en lang række forskellige hobbies - f.eks. metalflet, porcelænsmaling, smykker, cernit/fimo, papirklip, miniature og meget andet.

Her er inspiration, instruktioner, tips og links til andre gode sider om hvert emne.
I forummet kan du snakke med andre om din hobby og få hjælp, når den driller..
26
3,3
 Stem
Dokla Tekstilkunst

Dokla Tekstilkunst

Gennem sit kreative virke har tekstilkunstner Dorthe Kjeldgaard Rasmussen fundet sin helt egen niche, hvor hun - indenfor et alsidigt materialevalg - arbejder med rumlige former. Hun finder hele tiden på nye brugsmuligheder og anderledes sammensætninger af materialerne. På siden finder du et lille udvalg, og mulighed for via link, at kigge lidt på nogle opslag fra hende bog: Pynt og pift..
4
4,3
 Stem
Englegarn

Englegarn

Englegarn står for kvaliteter i rene naturmaterialer af uld, alpaca, cashmere, bomuld, viscose, silke & mohair samt blandinger af disse.

Vi fører også økologiske garner. Knapper føres i ægte perlemor, horn, ben samt ædeltræ, og vi har spændende tilbehør i pels.
Strikkepinde og hæklenåle føres i en ny japansk bambus kvalitet. Der er masser af opskrifter til voksne og børn. Du er meget velkomm.
6
2,7
 Stem
Gratis strikkeopskrifter

Gratis strikkeopskrifter

Ny dansk side med gratis strikkeopskrifter til fri afbenyttelse. Alle opskrifter er fuldstændig gratis og er desuden uden copyright, så du kan anvende dem med ren samvittighed.

Der er også mulighed for selv at foreslå strikkeopskrifter, som så efterfølgende vil blive lagt op på siden. Alle opskrifter er inddelt i kategorier for overskuelighedens skyld..
87
4,0
 Stem
Gudmindrupgarn

Gudmindrupgarn

Håndspunden garn og strik af eget design. mange oplysninger om får og hund m.m. jeg har spundet garn af. Oplysninger om mange ting ang. rokke og håndens arbejde.
Trolde og nisser finder du også.
Omtale af rokken.dk et forum for håndens arbejde. Spinding af moskusokseuld, heste, katte m.m..
12
4,2
 Stem
HANNES - patchwork og quiltning

HANNES - patchwork og quiltning

HANNES er en lille unik butik, med et stort udvalg af alt til patchwork, så som patchwork stoffer, patchwork mønstre, tilbehør til patchwork samt de meget unikke Pedari mønstre som er super til håndsyning..
1
2,0
 Stem
HANNES netbutik - alt til patchwork

HANNES netbutik - alt til patchwork

Her i HANNES store og moderne netbuik finder du alt til patchwork. Danmarks størest udvalg af patchwork mønster, stor og billigt udvalg af patchwork stoffer - både i metermål og i FQ( 50 x 55 cm), samt et meget stort udvalg at sytilbehør..
31
3,9
 Stem
Hendes Verden

Hendes Verden

Hendesverden.dk - Få inspiration til håndarbejde, lækker hjemmelavet mad og masser af hobbyideer.

Læs også om gear til køkkenet, gode steder at købe ind, kosmetik og økologi, sundhed og velvære samt tips og råd til opdragelse af børn..
0
0,0
 Stem
Hyggeting

Hyggeting

Hyggeting er en lille hyggelig butik beliggende i Grønning i Midtjylland.

Hos Hyggeting finder du et stort udvalg af forskellige håndlavede hyggeting. Hyggeting har blandt meget andet et stort udvalg af håndlavede bamser, nisser, trolde og stofbilleder.Kig forbi hjemmesiden eller kom forbi butikken og oplev den hyggelige stemning..
13
3,2
 Stem
Håndarbejdssider

Håndarbejdssider

Kan du lide at sy og lave dit eget tøj kan du her også lære om strikning, hækling, vævning, knipling, patchwork og broderi. Find mønstre til syning og lær om klædedragtens historie..
10
4,2
 Stem
Inger og Søren Pedersen

Inger og Søren Pedersen

Min hjemmesyssel er at sy dukketøj, jeg laver til Barbie, Ken og Baby Born. Se også vores fotoalbum med billeder fra vores busture, samt nogle af min bedste madopskrifter.

Der også billeder fra vores projekter fra haven og huset. Kig ind på vores hjemmeside..
23
3,8
 Stem
Karens Påklædningsdukker

Karens Påklædningsdukker

Hjemmesiden indeholder mine egne tegnede påklædningsdukker, som man frit kan printe og farvelægge.
Desuden indeholder siden links til min hjemmeside, hvor jeg viser mine farvelagte påklædningsdukker, gamle påklædningsdukker, glansbilleder og andre samlerobjekter..
12
3,5
 Stem
Male på ting siden

Male på ting siden

Denne side handler om at male/dekorer mange forskellige materialer såsom glas, porcelæn, træ og sten f.eks. mal en sten så den ligner en kat. Jeg maler både glasmaling, porcelænsmaling, stenkatte, træ og plastik ja, der er ikke det materiale man ikke kan male på.
Hvis du har en gammel vase som du synes er blevet lidt grim, hvorfor så ikke prøve at lege lidt med farver eller motiver på den, måske bliver den så p&ae.
18
4,2
 Stem
Marianes hobby

Marianes hobby

Min hobby er jeg i min fritid syr jeg forskellige uroer i mange forskelllige patchworkstoffer. Der er til børn, helårs, påske samt jul.

Så kig ind på Marianes hobby hjemmeside og få ideer til en værtindegave, eller ting til at pryde hjemmet med..
12
4,3
 Stem
Maskinstrikning.dk

Maskinstrikning.dk

En side som handler om maskinstrik, det er en forholdsvis ny side, men den har allerede mange medlemmer, jeg er sikker på at maskinstrikning kommer frem igen, og det vil kun glæde mig, vi laver også kurser i maskinstrik..
13
3,5
 Stem
Midtfyns Husflid

Midtfyns Husflid

Husflidskurser, Aktiviteter Work-shops, Foredrag, Kurser for psykisk handicappede, Tema-dage, Galleri,Udlejning af lokaler og inventar, Ferieaktivteter, Fællesarrrangemeter, Detat-teater, Udstillinger.
18
3,7
 Stem
Ovis Garn

Ovis Garn

Ovis Garn sælger lækkert 2 trådet strikkegarn i 100% ren ny uld. Med garn fra Ovis kan man strikke en hel del af de danske strikkedesigneres modeller til cirka halvdelen af prisen.
Ovis Garn er også et godt produkt for dem, der valker. Ovis Garn har på nuværende tidspunkt 25 farver i produktlinien..
7
4,1
 Stem
PaaPinden.dk

PaaPinden.dk

PaaPinden.dk er en strikkeside fuld af strikkehjælp til dig som gerne vil lære at strikke og inspiration til nye teknikker til dig som allerede kan strikke, men gerne vil lære nyt.

Siden indeholder en strikkeguide med videoer og billeder af alle de gængse teknikker mm. Strikkeordbog til forkortelser såvel som strikkeudtryk.

Hjælp til hvordan du læser en strikkeopskrifter og mønsterrapporter. Forklaring af mønstre, beskrivels.
9
3,2
 Stem
Quilteforum.dk

Quilteforum.dk

Dansk forum for alle med interesse for håndarbejde - specielt patchwork og quiltning..
526
4,2
 Stem
Rokken.dk

Rokken.dk

Forum for håndens arbejde.
Vi M/K laver alt indenfor håndarbejde. Smed - strikning - træ arbejde - blomsterbindingen - smykke fremstilling - hækling - orkis - fremstilling af kort - spinding på rok, der ligger et helt kursus i det at spinde - natur - håndarbejde i gamle dage -månedens medlem udtrækkes hver måned - foto - malerier.
Varmestuen hvor vi strikker til de hjemløse - Krambod hvor du kan sælge og købe + giv.