tilmeld link

Hobby & Fritid -» Jagt

Jagt i Danmark - Jægernesmagasin

Jagt magasinet om Jagt i Danmark er din indgangsvinkel til at komme rigtigt i gang med at gå på jagt eller bare udveksle erfaring med andre jægere landet over.

Jagtblog.com har guides og oplysninger om, hvordan du kommer i gang med at tage jagttegn. Guiden beskriver hele kursusforløbet samt de forskellige kursus former der udbydes, og hvordan selve jagtprøven forløber.

Hvis du allerede har jagttegn, men gerne vil til at gå på riffeljagt, findes der også en beskrivende guide til at komme rigtig i gang med riffelprøven.
Du finder de bedste beskrivelser og henvisninger til billig jagtlitteratur og guides i jagttegn, som sælges online på nettet. Hvis du har bemærkninger eller tilføjelser til de enkelte bøger er du meget velkommen til at kommenterer på bøgerne.

Jægernesmagasin har mange oplysninger som vedrører forberedelse og udøvelse af selve jagten, herunder informationer om våben, ammunition, jagthunde, de mange forskellige jagtformer der udøves i Danmark, vildtet, jagtformidling, jagttider og meget andet.
Du vil altid kunne finde henvisninger til den gældende jagtlovgivning og jagttider. Aktive jægere har mulighed for at kommenter og uddele erfaringer via de mange forskellige indlæg. Alle opfordres til at fremsende forslag om emner der ønskes behandlet på bloggen.

jaegernesmagasin.dk er dynamisk og opdateres løbende med nye emner og indlæg, som berører alt indenfor jagtområdet. Det kan også være emner som vores brugere har ønsket. jaegernesmagasin.dk formidler jagt mellem jægere i Danmark og det er tilmed ganske gratis.
jaegernesmagasin.dk følger løbende jagtmarkedet i Danmark, så du kan altid finde prissammenligninger om de billigste jagtrejser, jagt tøj, våben, ammunition og meget andet. God fornøjelse og vi håber du finder den ønskede information. Knæk og bræk


Søgeord: jagt, jagtudstyr, jagtformidling, jagttegn, jagtvåben, jagtforeninger, jagthunde, bukkejagt
Tilføjet d.
Kategori: Hobby & Fritid » Jagt
Vurderet: Jagt i Danmark - Jægernesmagasin
Godkendt af: Danske Links

Vurdering: 4,5 ud af 5 - baseret på 460 stemmer

Ret Link: Giv os besked om ændringer

460
4,5
Stemmer:Jagt i Danmark - Jægernesmagasin Link er blevet vurderet 4,5 stjerner
 Stem på dette link
Del & gem denne side:

Link kommentarer:
Kommentar af: Niels Mortensen, d.09-03-2009, kl.19:55
Jeg har længe gået med tanken om at komme igang med et jagttegn og har også brugt lidt tid på nettet, uden egentlig at komme frem til noget. Men så fandt jeg jagtbloggen og læste deres guide, og det lyder egentlig lige ud af landevejen og ikke særlig kompliceret, så i morgen ringer jeg og tilmelder mig.
Kommentar af: Michael Nielsen, d.26-09-2009, kl.11:07
Jeg brugte denne blog til at komme rigtig i gang med mit jagttegn. Du kan finde en god jagttegns guide, som hjælper dig igennem hele forløbet og samtid henviser bloggen til en stor oversigt, hvor du kan tage dit jagttegn. En rigtig god blog til at komme i gang med jagttegn.
Kommentar af: Kirsten Olsen, d.17-10-2009, kl.00:06
Jeg har fundet mange gode oplysninger omkring riffelprøven. De har en guide og en god videofilm, som viser selve riffelprøven.
Kommentar af: Birger Larsen, d.22-12-2009, kl.01:03
God side med rigtig mange jagtinformationer, kan kun anbefales.
Kommentar af: Dorte Hansen, d.14-02-2010, kl.12:59
Jeg brugte jagt magasinet for at finde ud, hvordan min søn kunne komme i gang med jagttegn. God guide til jagt. Kan anbefales.
Kommentar af: Morten Larsen, d.13-03-2010, kl.02:05
Siden opdateres hele tiden om aktuelle jagtemner også via Facebook. Mange gode historier om jagt og alt det handler herom. vil varmt anbefale andre at jægere siden.
Kommentar af: Henning Petterson, d.25-04-2010, kl.12:04
Lige den side jeg har manglet på nettet :-) Og hvor er det fedt at få jagtnyheder leveret til sin Facebook profil. Fortsæt det gode arbejde, vi er mange jægere der støtter om siden. Mvh. Henning
Kommentar af: Gitte Larsen, d.15-06-2010, kl.21:42
Også et plus til bloggen herfra. :-)
Kommentar af: Ole Knudsen, d.03-01-2012, kl.22:33
Fantastik jagtmagasin, hvor der findes utrolig mange informationer om jagt samt en masse fede funktioner.
Kan kun anbefales.

Skriv en kommentar omkring websiden: Jagt i Danmark - Jægernesmagasin
Dit Navn:
Validering: 6 + 4 =
Kommentar:Relaterede links:

Jagtformidling.dk


Jagt via nettet, Jagt udlejes, Danmarks mest besøgte jagtside med over 5000 daglige besøg.
Siden opdateres hver dag med mange med nye annoncer vi kan derfo

Jagtindex.dk


Din genvej til jagt på Internettet - Et websted med de bedste Jagtlinks, Jagtspil, Køb/Salg, Jagtformidling og meget mere Alt hvad jærgeren h

Køb billige jagtrejser - Korsholm-jagtrejser Polen, Tyskland, England


Jagtrejser forhandles online her. Du finder et stort udvalg af jagtrejser til forskellige steder i verden. Du vil få en oplevelse du sent vil glemme, når du tag